Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
 

Am intrat in Europa! Acum sa o cunoastem!Vizitati Europa cu Holiday Plus!

De ce MLM?

Răspunsul este foarte simplu:

Deoarece doar MLM-ul poate să ofere posibilităţi nelimitate oamenilor obişnuiţi, care ajung să fie într-un timp scurt proprii lor şefi, pe măsură ce folosesc capacitatea întregii comunităţi pentru a acumula venituri în mod pasiv.

Datorită crizei financiare mondiale dezvoltate în 2008-2009, majoritatea analiştilor economici sunt de acord că acum este perioada cea mai bună pentru a intra într-o companie Multi Level Marketing deoarece aceasta oferă un venit rezidual şi va continua să prospere. ( CLIC PE FILMULETUL DE MAI JOS SA ASCULTATI PAREREA ANALISTILOR)

Deoarece MLM-ul oferă oportunităţi egale pentru toată lumea, indiferent de pregătirea universitară, rangul social sau starea financiară.

Deoarece puterea produsă de companie este de necomparat, nici o altă industrie nefiind capabilă să o egaleze. Şi lucrul cel mai bun este că fiecare poate să beneficieze de pe urma acesteia!

Proprietarii au vrut să se asigure, cu toate forţele, că atât consumatorii cât şi membrii reţelei regăsesc toate aceste beneficii (probabil absente până acum în sisteme similare) în cadrul companiei. Ţinta noastră a fost să creăm un sistem MLM de neîntrecut, şi credem cu toată convingerea că am reuşit să o atingem.
Incepe acum o afacere MLM!

Mai mult celebru decât cunoscut, criticat de unii sau adulat de altii, MLM-ul este fara îndoiala unul din cele mai mediatizate sisteme de marketing din lume. A fost numit de multe ori “valul mileniului III”, iar pentru multi este cea mai promitatoare perspectiva care se deschide la ora actuala.

MLM este prescurtarea expresiei Multi Level Marketing sau, asa cum a fost folosit în ultima vreme, Network Marketing. În traducere aproximativa aceasta ar însemna marketing în retea, sau în sistem multi etajat.

MLM a aparut ca o reactie fireasca a oamenilor la competitia acerba din lumea moderna a afacerilor.

Acest sistem promoveaza cooperarea in locul concurentei, altruismul in locul egoismului. MLM presupune munca într-o echipa iar succesul afacerii tale depinde direct de succesul celor pe care tu îi ajuti. Aceasta noua organizare creeaza posibilitatea ca fiecare sa învete practic ce înseamna sa ai o gândire eminamente pozitiva.


Marketingul în reţea" MLM" sau NETWORK MARKETING "NM "este o afacere unde companiile plătesc pentru reclamă numai după ce produsele lor sunt vândute.
Prin această strategie originală, extraordinara putere a reclamei prin viu grai este pusă la lucru în mod sistematic şi profitabil pentru toţi participanţii la afacere.
Deoarece se cheltuie milioane de dolari pe reclame riscante în presă, radio, tv, companiile îşi folosesc bugetul de publicitate pe retribuirea unei reţele de distribuitori independenţi. Ei îşi întregesc veniturile printr-o afacere de marketing în reţea.
“MLM sau NM” înseamnă construirea unei reţele personale de parteneri, care consumă produsele firmei cu care colaborează şi
care recomanda aceste produse altor oameni prin viu grai. Aceşti parteneri se numesc distribuitori MLM.
Comisioanele, bonusurile, în general câştigurile provin din recompensarea distribuitorilor de către firmă, pe baza volumului vânzărilor. Dacă produsele nu se mişca de la furnizor la consumator, nimeni nu câştigă!
Dar se câştigă foarte mult dacă se construieşte o reţea personală de parteneri de afaceri.
Reclama prin viu grai este cea mai profitabilă formă de publicitate! Din acest motiv au succes sistemele MLM, ca formă alternativa de distribuţie a produselor şi serviciilor.

Cum arată o reţea MLM?

Orice reţea de parteneri de afaceri în MLM este formată de un sponsor, care se afla în capul reţelei
Următorii parteneri se numesc distribuitori direcţi pentru că sunt introduşi în afacerea personală de către sponsor. Ei formează nivelul 1 al reţelei.
Ceilalţi se numesc distribuitori indirecţi faţă de sponsor pentru că sunt introduşi în afacere de distribuitori direcţi. Aceştia
formează nivelul 2, 3, etc, al reţelei.
O linie de sponsorizare începe cu sponsorul trece prin fiecare distribuitor direct în josul reţelei.
Reţeaua este nelimitată în adâncime şi lăţime, se pot înregistra oricâţi distribuitori atât pe nivel cât şi pe linii de sponsorizare.

Cum se câştigă în MLM?

Prin vazarea produselor, care sunt cotate cu un anumit număr de puncte valorice, se acumulează punctele pornind de la distribuitorul
care a făcut vânzarea în sus, pe linii de sponsorizare, până la nivelul 0 al firmei.
Punctele acumulate, califică distribuitorul pentru un anumit câştig, în funcţie de Planul de Marketing.

Ce este un Plan de Marketing?

Fiecare firmă MLM calculează comisioanele acordate
distribuitorilor, pentru vânzarea şi recomandarea lor, pe baza unui Plan de Recompensare.
În esenţă comisionul maxim pe care poate sa il acorde firma MLM se împarte pe treptele calificărilor, în mod echitabil.
Comisioanele se acordă în funcţie de volumul vânzărilor personale
şi al vânzărilor propriei reţele de distribuitori!

ATENTIE ! Plata se face de la baza catre varf !

Cum se porneşte într-o afacere MLM?

Startul într-o afacere MLM presupune 3 acţiuni personale din partea
dumneavoastră.
1. Să vă informaţi despre afacere, produse şi sprijin logistic.
2. Să aderati la o afacere prin semnarea contractului.
3. Să studiaţi produsele, Planul de Marketing şi programul de instruire.

1. Informarea - se face prin:
•Participarea la o prezentare de oportunităţi de afacere.
•Consultarea materialelor promoţionale
•Citirea broşurilor
•Vizionarea site pe internet
2. Aderarea – la o afacere se face prin semnarea unui contract de colaborare cu o companie MLM, oferit de un reprezentant autorizat, care va fi sponsorul dumneavoastră.
3. Studierea – se face prin:
•Achiziţionarea produselor şi serviciilor companiei MLM, pentru aprecierea avantajelor utilizării lor.
•Participarea la un program de instruire organizat de companie.
•Practicarea activităţilor cuprinse în Planul de Marketing.
•Instruirea personală, citind cărţi şi materiale de specialitate.

Stiai ca...?

David Letterman, prezentatorul unui talk show de succes din SUA l-a avut ca invitat cu ceva timp in urma pe multimiliardarul american Donald Trump, unul dintre cei mai bogati oameni din Statele Unite.
Prezentatorul l-a intrebat pe Dl. Trump ce ar face daca ar pierde peste noapte absolut toata averea si ar trebui sa inceapa de la zero. Raspunsul lui Trump a fost acela ca ar cauta o buna companie de network marketing cum ar fi ( www.fmgroup.ws ) si s-ar apuca de treaba. La auzul raspunsului o parte din public a inceput sa rada ironic, altii au inceput sa il fluiere crezand ca e o gluma, la care Trump foarte serios a replicat:
- "Vedeti, din cauza asta eu stau aici pe acest fotoliu ca invitat-vedeta, iar voi stati acolo in multime ca niste anonimi."
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one